Telegraaf PREMIUM abonnement korting!

Mis nooit geen PREMIUM artikelen meer van de Telegraaf. Voor slechts een klein bedrag per week kunt u nu alle artikelen lezen op telefoon, tablet of computer. De prijs van dit Telegraaf abonnement is nu enorm in prijs gedaald.

Wat is een PREMIUM abonnement van de Telegraaf?

Met een betaald abonnement heb je volledige toegang tot alle artikelen van de Telegraaf. Ook video’s en podcasts en de nieuws-app. Artikelen zijn de meest uitgebreide artikelen met gele tags op websites en nieuws-apps.
U heeft volledige toegang met smartphone, tablet, laptop en desktopcomputer door met uw gegevens in te loggen.

Met deze aanbieding heeft u geen toegang tot De Digitale Telegraaf. PREMIUM is ook toegankelijk met een Telegraaf digitaal abonnement.

‘Telegraaf Premium’ is een gloednieuw volledig digitaal abonnement voor de bekende grote landelijke ochtendkrant, waarmee u onbeperkt artikelen kunt lezen die als premium zijn gemarkeerd op de website van De Telegraaf en applicaties op smartphones en tablets. Een handige manier om op elk moment, op het moment van publicatie, op de hoogte te blijven van al het nieuws en achtergronden, zodat je niet hoeft te wachten op de volgende editie van een online of papieren krant. Ontvangt u de kranten liever in digitaal formaat en/of papieren versie, dan kunt u bij een regulier abonnement op De Telegraaf kiezen uit alleen digitale, digitale+zaterdag of digitale papieren versie en de hele week papieren versie.

Met premium lidmaatschap heb je volledige toegang tot alle massale artikelen, video’s en podcasts (online audio-uitzendingen in de vorm van gesprekken of monologen) die dagelijks op telegraaf.nl worden geplaatst en kun je het gele label met het woord “geavanceerd” passeren Te identificeren’. Na registratie heeft u de mogelijkheid om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en kunt u deze gebruiken om in te loggen op websites en/of applicaties.

Premium aanbieding van de Telegraaf

Met een premium abonnement heb je volledige toegang tot alle artikelen, video’s en podcasts in telegraaf.nl en nieuwsapplicaties. Deze artikelen zijn de meest voorkomende artikelen met een geel label op websites en nieuwsapplicaties. Door in te loggen op Mijn Telegraaf of uw eigen inloggegevens in de app te gebruiken, heeft u volledige toegang tot uw smartphones, tablets, laptops en desktops. Met dit inschrijfformulier heeft u geen toegang tot De Digitale Telegraaf, wel met het digitale abonnement van De Telegraaf. Bekijk ook eens de wikipedia pagina van DE Telegraaf.